Event Relaxed Wine

Vuoden mielenkiintoisin viinitapahtuma – Unearthed Wines 2017

Koe Suomessa ennennäkemätön kattaus laadukkaita, luonnollisin menetelmin tuotettuja, italiaisia pientilaviinejä.

Vino Nostrum tuo Helsinkiin italialaiset artisaaniviinit viinintekijöineen

Unearthed Wines 2017 | Astoria -sali, Helsinki | 18.11.2017 klo 11-20

Artisaaniviineihin erikoistunut viiniverkkokauppa Vino Nostrum tuo ensimmäistä kertaa Suomeen ainutlaatuisen, jopa ennennäkemättömän tapahtuman, johon kaikki laadukkaiden viinien ystävät ovat tervetulleita tapaamaan viinien tuottajia ja maistamaan ”Lempiviiniäsi, jota et vielä ole maistanut”.

Kyseessä on ehkä vuoden mielenkiintoisin viinitapahtuma, sillä kaikki Vino Nostrumin edustamat viinit ovat luonnonmukaisin menetelmin tuotettuja artisaani- eli käsityöläisviinejä.

Artesaaniviinejä tuotetaan vain pieniä määriä (alle 100 000 pulloa/vuosi). Viinien valmistuksesta, niin viinitarhoissa kuin -kellareissakin, vastaa tilan omistaja itse. Taustalla on aitoja ihmiskohtaloita ja tarinoita, joita persoonalliset viinit nauttijalleen välittävät.

Kaikki Vino Nostrumin edustamat viinit ovat vapaita kemiallisista torjunta-aineista. Käymisprosessi tapahtuu spontaanisti luonnollisten hiivojen avulla ilman makua tai muita viinin ominaisuuksia muokkaavia lisäaineita – the way nature intended to; pääosassa rypäle ja olosuhteet, joissa hedelmänsä kantanut köynnös on kasvanut.

Every year is different, and so will the vintages of the wines we select be different every year. This is because the wineries we work with produce their wines in natural fashion and don’t add any chemicals that will round the taste. They are true Artisans. Fabio Cagnetti, sommelier, Vino Nostrum Wine Portfolio Manager

Tapahtumassa tuotteitaan esittelee kolmisenkymmentä italialaista viininviljelijää, jotka ovat tuoneet suomalaisten viininystävien iloksi mukanaan peräti noin 150 valmistamaansa viiniä.

Tarjolla on ainutlaatuinen ja harvinainen tilaisuus päästä maistamaan ja valitsemaan juuri ne viinit, joista sinä pidät. Investoimatta sokkona koko pulloon.

Miltä kuulostaa esimerkiksi pullossa fermentoitu, kuohuva Grignolino? Tai halutut, tulivuori Etnan haasteellisissa olosuhteissa alueen alkuperäislajikkeista valmistetut viinit? Entä kukka- tai juuripäivinä tuotetut Bardolinot? Mielenkiintoisilta?

Tapahtumassa järjestetään myös pari Master Class -luentoa, joilla on mahdollisuus maistaa Nebbiolo -rypäleen harvinaisia ja jo loppuunmyytyjä huippuvuosikertoja.

SISÄÄNPÄÄSY JA TASTING -HINNAT (sisäänpääsy sisältää maistelulasin)

  • maistelulipukkeet 2 €/kpl (sisältää 2-5 maisteluannosta yhdeltä viinitilalta → esim. kaikki tapahtuman viinit 60 € + sisäänpääsylippu)
  • sisäänpääsy klo 11-15 11 € 
  • sisäänpääsy klo 16-20 15 € 

MASTER CLASS -HINNAT

  • Boca Master Class 69 € klo 16.30-18 (viinintuottaja Christoph Künzlin luento Bocan viinialueen Nebbiolo -huippuviineistä)
  • Barbaresco Rabajà Master Class 79 € klo 18.30-20 (viinintuottaja Giuseppe Cortesen luento Barbarescon viinialueen Nebbiolo -huippuviineistä)

Kaikki tapahtumassa esillä olevat viinit ovat tilattavissa kotiovelle Vino Nostrumin verkkokaupasta. Vaihtoehtoisesti pullon voi poimia mukaansa myös Tallinnan Vanhakaupungissa ja Pariisin sydämessä sijaitsevista kivijalkamyymälöistä.

Lisätiedot ja liput tapahtuman kotisivut tai facebook.

Yhteistyössä Vino Nostrum. Kuvat ja video Vino Nostrum.

2 comments on “Vuoden mielenkiintoisin viinitapahtuma – Unearthed Wines 2017

  1. Päivitysilmoitus: Alkuviinien voimaa – Unearthed Wines 2017 – enJOY

  2. Päivitysilmoitus: Alkuviinejä ja viininviljelijöitä – Unearthed Wines 2017 – enJOY

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: