Event Fancy Hot Restaurant Wine

Punaviiniä ja tuhtia ruokaa – Emilio Moro viinintekijäillallinen @Bistro O mat

Espanjan Ribera del Duerossa tuotetut Emilio Moron huippuviinit kohtaavat kotimaamme lihaisat herkut Bistro O matin viinintekijäillallisella keskiviikkona 25.10. Tule mukaan nautiskelemaan syksyn täyteläisistä mauista!

Bistro O mat tarjoilee neljän ruokalajin viini-illallisen kera espanjalaisten punaviinien

Emilio Moro viinintekijäillallinen | ravintola Bistro O mat, Kirkkonummi | 25.10.2017 klo 18:00

Viinintekijäillalliset ovat mielenkiintoisia ja antoisia kokemuksia. Tarjolla on yleensä paitsi herkullista ruokaa kera mielenkiintoisten viinien, niin myös mahdollisuus kurkistaa viinituottajan maailmaan; tarinoihin viinitilan taustoista sekä faktoihin nautittavien viinien kasvatuksesta ja jalostamisesta muotoon, jossa me sitä nautimme.

Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua Espanjan Ribera del Dueron alueella tuotettuihin Emilio Moron viinitalon punaviineihin kera syksyisen neljän ruokalajin menun ravintola Bistro O matissa keskiviikkona 25.10.17. Viineistä ja niiden tuotannosta tulee paikan päälle kertomaan itse Josè Moro, toinen Emilio Moro viinitalon nykyisistä vetäjistä.

Josè maistattaa Bistro O matin loihtiman, herkullisen aterian yhteydessä kaikkiaan neljää heidän tuottamaansa, Tinto Fino -rypäleestä valmistettua punaviiniä. Viineistä kolme edustavat Moron perinteisempää tuotantoa ja yksi Cepa 21 -viinivalmistamon tuottamaa modernia viiniä. Mukana on myös talon palkittu huippuviini, 25-75 vuotta vanhoista viiniköynnöksistä poimittu ja sen jälkeen 18 kuukautta tammitynnyreissä kypsytetty Malleolus.

Wine is an art. If you know how to listen, it speaks to you, it lets you know when it needs racking and rest. It’s just like a living creature that we have to understand, tend to and care for. Don Emilio Moro

Kattauksesta mielenkiintoisen tekee se, että kaikki viinit ovat paitsi saman tuottajan, niin myös samalla alueella ja samasta rypälelajikkeesta tuotettuja. Oiva tilaisuus päästä vertailemaan köynnösten iän, kypsytysajan ja tuotantotavan vaikutusta viinien makuun!

Red wine and meat lovers menu @Bistro O mat

  • Naudanliha carpaccio
  • Hiilostettu miniburgeri
  • Haudutettu hirvenliharagú
  • Juustoja

VIINIT

  • Emilio Moro Finca Resalso Magnum
  • Emilio Moro
  • Emilio Moro Malleolus
  • Cepa 21 Hito Tinto 

HINTA 48€ (sisältää viinit maisteluannoksina)

17880272_1598453386834085_2789661556954385599_o

Lisä- ja ilmoittautumistiedot Bistro O matin kotisivut tai facebook.

Yhteistyössä ravintola Bistro O mat. Kuvat Bistro O mat ja Emilio Moron esittelyvideo.

 

0 comments on “Punaviiniä ja tuhtia ruokaa – Emilio Moro viinintekijäillallinen @Bistro O mat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: